Social

#accident #datorii #smurd

SMURD Hunedoara, in pragul colapsului

Asociatia Salvital SMURD Hunedoara trebuie sa incaseze restante de 650.000 de lei de la primariile din judet. Banii sunt datorii cumulate pentru salariile medicilor, serviciile SMURD si ratele de leasing la ambulante.

In timp ce autoritatile locale din Lupeni aloca fonduri pentru fotbal dar nu-si platesc datoriile catre SMURD, cele din Geoagiu si Certej vor sa renunte complet la serviciile de urgenta.

"Primarul municipiului Lupeni a fost de rea credinta, preferand sa aloce fonduri pentru echipa de fotbal din localitate decat pentru plata restantelor fata de noi. Au datorii de 185.000 de lei, acumulate in perioada 2007 – 2009. I-am actionat in judecata, pentru a ne recupera banii. Primaria Ilia are restante de peste 50.000 de lei la SMURD si, la fel ca administratia din Lupeni, cei de la Ilia nu au venit sa stea la masa concilierii cu noi. Modulele care functioneaza in aceste zone ar putea fi defiintate", a declarat pentru Adevarul, Petre Marginean, presedintele Asociatiei Salvital – SMURD Hunedoara.

Medicii SMURD s-au lipsit de la inceputul acestui an de tichete de masa gratuite si de marirea prevazuta a salariilor.

Modulul din Ilia este singurul din judet situat pe DN7, drum pe care se petrec cele mai multe accidente rutiere grave.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea