Social

# slujba inviere 2021 #slujba inviere restrictii

Slujba de Inviere 2021: Pana la ce ora va fi permisa circulatia

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat ce regulii vor trebui sa respecte romanii in Noaptea de Inviere. Astfel, de Paste, circulatia persoanelor va fi permisa in intervalul 22.00 – 05.00, iar magazinele vor fi deschise pâna la ora 20.00 și in data de 30 aprilie, Vinerea Mare.

"Circulatia in timpul noptii este permisa in noaptea de 1 spre 2 mai, intre orele 22.00 și 05.00, magazinele vor ramâne deschise pâna la 20.00 și in Vinerea Mare.

Sunt convins ca in Noaptea de Inviere, milioanele de credincioși vor da dovada de echilibru și simt civic crescut, comportamentul fiecaruia fiind decisiv in lupta contra pandemiei", a precizat ministrul Lucian Bode.

Lucian Bode ii indeamna pe cei care nu vor mergea la slujbele de Paște sa respecte restrictiile de noapte, singurele persoane care vor avea drept sa circule fiind participanti la slujbe.

"In noaptea de 1 spre 2 mai circulatia persoanelor e permisa doar pentru participantii la slujbele religioase. Subliniez asta pentru a-i ruga pe toti cetatenii care nu participa la slujba sa ramâna acasa. Chiar nu vor avea ce alte activitati  sa desfașoare alta decât participarea la slujba religioasa", a declarat Lucian Bode, potrivit Digi24.

Pentru redeschiderea statiunilor de la malul marii și cele montane vor fi respectate regulile sanitare pentru combaterea pandemiei, iar hotelurile vor fi deschise la 70% din capacitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea