Social

#steaua #calificare #champions league

Skibbe pune Steaua in garda: Kewell este un jucator excelent

Antrenorul lui Galatasaray Istanbul a sustinut marti conferinta de presa oficiala de dinaintea partidei retur cu Steaua, contand pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor. Tehnicianul german a spus ca inca nu s-a decis asupra garniturii de start si a adaugat ca echipa sa va evolua mai ofensiv decat in urma cu doua saptamani.

Revenirea lui Kewell este principalul atu al turcilor, in opinia lui Skibbe. „Harry a jucat foarte bine in ultimele doua meciuri si sper ca prezenta lui pe teren sa se faca simtita in acest meci. Este un jucator excelent, ma bucur ca a revenit si sper sa faca o treaba buna maine”, a spus antrenorul Galatei. Neamtul a explicat si unde considera ca a gresit la partida tur, atunci cand Steaua conducea cu 2-0 dupa numai 15 minute: „Cred ca problema din primul meci a fost ca am folosit prea multi jucatori cu caracter defensiv, dar, in ultimele meciuri, echipa si-a reveni si a jucat mult mai ofensiv, un ajutor considerabil venind de la Kewell. Sper sa ne prezentam mai bine decat in meciul tur. Abia astept sa jucam maine cu Steaua si sper sa aratam o forma mai buna ca in meciul de la Istanbul.”

 

Continuarea in Antena3.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea