Social

#visa #wikileaks #anonymous #hackeri

Site-ul companiei Visa, atacat de hackerii sustinatori ai WikiLeaks

Un grup de hackeri sustinatori ai site-ului WikiLeaks a anuntat in cursul zilei de miercuri ca a blocat site-ul companiei americane emitente de carduri Visa, anunta agentia DPA , citata de realitatea. net .

Atacurile au fost revendicate pe Twitter de gruparea Operation: Payback, din cadrul hackerilor anonymous, care sustine ca actiunea reprezinta razbunarea pentru decizia Visa de a inceta sa opereze platile in contul WikiLeaks.

Aceeasi pirati informatici au atacat zilele trecute site-urile companiei MasterCard, respectiv bancii elvetiene PostFinance, care la randul lor blocasera sistemul de plati catre WikiLeaks

Hackerii Anonymous isi promoveaza activitatile pe Facebook si Twitter. Newster. com relateaza ca Facebook a a dezactivat pagina Operation: Payback, deoarece promoveaza comportamente ilegale. In schimb, contul WikiLeaks nu a avut de suferit, cei de la Facebook sustinand ca nu au primit cereri pentru blocarea acestuia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea