Social

#sistem all inclusive #all inclusive #hoteluri all inclusive

Sistemul all inclusiv dauneaza grav sanatatii. Afla cine a declarat acest lucru!

Sistemul all inclusive practicat de unitatile hoteliere este daunator sanatatii, este de parere Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc .

"Pentru ca sunt medic de profesie va pot spune ca sistemul all inclusive dauneaza grav sanatatii. El duce la obezitate , consum mare de alcool si risipa ", a afirmat Murad.

Declaratia sa vine la scurt timp dupa ce Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, afirmase ca introducerea sistemului all inclusive ar ajuta la cresterea numarului de turisti pe litoralul romanesc.

"Parerea mea este ca pierd turisti si evident ca pierd, dar dacă dansilor le convine sa tina hotelurile asa, fara all inclusive, si calculele lor releva ca merita asa, e afacerea dansilor. Cei care ar trebui sa ofere aceste pachete all inclusive au alte interese. Probabil ca nu sunt atat de rentabile pentru ei cum sunt mesele daca le vand separat", a spus ministrul in urma cu o saptamana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea