Social

#sinistrati #ajutoare #inundatii

Sinistratii din Botosani au dat foc ajutoarelor primite dupa inundatii

Sinistratii inundatiilor din localitatea botosaneana Radauti-Prut < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/au1" title=" Au ">au primit ajutoare bune de pus pe foc. Pe langa lucrurile care le-au fost de mare ajutor, oamenii spun ca au incinerat sute de kilograme de incaltaminte si imbracaminte.

Oamenii spun ca unii dintre cei care le-au sarit in ajutor au vrut doar sa scape de lucrurile nefolositoare. Astfel, ei spun ca intre ajutoarele primite au gasit haine foarte murdare si rupte sau doar bucati rupte din jucarii.

Lucrurile care nu au putut fi folosite au fost urcate intr-un camion si duse la un incinerator ecologic.

"Aici au stat multa vreme la noi si s-au ales, s-au ales pana la urma. (...) Omul de acasa probabil a crezut ca aici au ramas desculti sau nu mai au nimic pe ei. Altceva nu stiu la ce s-au gandit ei cand au trimis asa ceva", sustine Gheorghe Uta, viceprimar Radauti- Prut .

Sinistratii din Radauti-Prut spun ca au acum incaltaminte si imbracaminte de ajuns, iar singurele ajutoare de care ar mai avea nevoie sunt materialele de constructii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea