Social

Sindicatul Solidaritatea a inaintat o plangere penala impotriva ministrului Pacuraru

Reprezentantii sindicatului Solidaritatea de la arcelormittal galati au inaintat o plangere penala impotriva ministrului Muncii, Paul Pacuraru , reclamand ca prin anularea conflictului de interese li s-a refuzat dreptul legal la greva dupa esuarea negocierilor la combinatul siderurgic .

“Am formulat plangerea penala impotriva ministrului Pacuraru pentru abuz in serviciu si am transmis-o prin posta saptamana trecuta catre Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care are competenta in acest caz”, a declarat, ieri, liderul sindicatului Solidaritatea, Gheorghe Tiber.

Totodata, liderul sindical a mai anuntat ca aproximativ 400 de membri ai sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galati vor picheta, azi, sediul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. “Pana in acest moment 400 de oameni si-au exprimat dorinta de a lua parte la acest protest. Vom pleca spre Bucuresti cu autobuze si autocare pe care le vom inchiria din Galati. Am primit autorizatie pentru intervalul orar 11.00 – 14.00. Protestam fata de decizia abuziva a ministrului Paul Pacuraru de a anula inregistrarea conflictului de interese la combinat, fapt care a dus la blocarea grevei generale pe care am declansat-o luna trecuta”, a declarat Gheorghe Tiber.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea