Social

#profesori #protest #fnsa

Sindicalistii amana protestele pe fondul crizei politice

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie ( FNSA ) a amanat actiunile de protest ale profesorilor programate pentru sfarsitul lunii octombrie. Profesorii ar putea sa le urmeze exemplul in curand.

Sindicalistii au anuntat luni ca vor "continua strangerea de semnaturi pentru aceste actiuni de protest", dar actiunile vor fi stabilite dupa conferinta FNSA, de la inceputul lunii noiembrie.

Cele doua proteste importante care au fost amanate sunt greva de avertisment cu intreruperea activitatii timp de doua ore, programata pentru 23 octombrie, si declansarea grevei generale pe perioada nedeterminata , programata pentru 28 octombrie, anunta Gandul.

Conferinta FNSA, organizatie cu peste 46.000 de membri, va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 5- 6 noiembrie .

Amana si profesorii greva?

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant s-ar putea alatura initiativei FNSA de a amana protestele, a anuntat liderul FSLI , Aurel Cornea.

"Inca nu am decis deca vom mai organiza sau nu greva, insa contextul politic este acum mai dificil si solutionarea problemelor noastre s-ar face mai greu. Exista posibilitatea amanarii protestelor pana dupa alegeri, insa aceasta decizie se va lua la nivelul organizatiilor din teritoriu si la nivelul consiliului director", a explicat Cornea, conform Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea