Social

Simota vrea Primaria Petrosaniului

Sustinut de PNL, Alin Simota si-a anuntat candidatura la fotoliul de primar al orasului Petrosani . Numele acestuia a fost implicat de-a lungul timpului intr-o serie de scandaluri legate de sport, dar si de afacerile din minerit si energie.

Alin Simota, miliardarul de Top 300 al Vaii Jiului, s-a inscris in PNL si si-a anuntat, chiar daca inca neoficial , candidatura la fotoliul de primar al municipiului Petrosani . In cursa electorala ii are ca rivali pe Tiberiu Iacob Ridzi (PDL), Haralambie Vochitoiu (PSD) si Tiberiu Cozma (PRM).

Alin Simota ne-a declarat ca decizia finala o va lua dupa ce va vedea rezultatele unui sondaj de opinie comandat de partid legat de candidatura sa. „Cred ca ar fi timpul sa intru in administratie. Pe mine nu ma intereseaza sa obtin venituri din bugetul local, am bani, dar ma intereseaza cum arata Petrosaniul.

Pe mine ma cunosc oamenii de aici, eu merg in parc cu copiii mei, si nu vreau sa se vorbeasca urat despre mine. Eu nu sunt omul care sa fuga din Valea Jiului dupa ce a facut cativa bani. Vreau ca oamenii din zona sa o duca mai bine, sa simta ca traiesc in 2008, iar pentru acest lucru am mai multe idei care pot fi finantate din fonduri externe“, ne-a declarat Simota. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea