Social

#turneu Simona Halep #Simona Halep accidentare #retagere Simona Halep #simona halep

Simona Halep s-a retras! Anuntul facut de sportiva

Simona Halep, numarul 2 mondial s-a retras din competitia de la Brisbane, desi era favorita numarul 1. Anuntul a fost facut chiar de care sportiva pe site-ul WTA. Motivul invocat de Simona Halep este de natura medicala.

Simona Halep s-a retras din turneu cu doar o zi inainte de a intra in competitie, unde urma sa joace alaturi de Viktoria Azarenka.

"Am avut probleme cu tendonul lui Ahile inca din August, dar parea ca mi-a trecut. Acum insa problemele au revenit si in ultimele saptamani am simtit din nou durerea. Am crezut ca voi fi pregatita sa joc aici, sa-mi incep anul la Brisbane, dar nu cred ca pot duce un meci intreg. Consider ca e mai important sa-mi revin complet, astfel ca voi lua o scurta pauza", a declarat Halep reporterilor australieni, potrivit prosport.ro.

Sportiva va participa insa la turneul de la Sydney, ce va avea loc saptamana viitoare.

"Planul meu este sa joc la Sydney. De fapt, chiar maine voi pleca acolo. Accidentarea nu este una periculoasa, am facut o radiografie si nu e nimic serios. Dar exista totusi o inflamatie a acelei zone, am nevoie de doar cateva zile de pauza", a mai declarat Simona Halep.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea