Social

#wimbledon #simona halep

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon!

Simona Halep, cap de serie numarul 3 şi locul 3 WTA, a invins-o pe Lesia Turenko, din Ucraina, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Romanca o va intalni pe jucatoarea Belinda Bencici, din Elvetia, in turul urmator, scrie Mediafax.

Intalnirea dintre Halep şi Turenko ar fi trebuit sa se joace joi seara, dar a fost amanata deoarece la Londra a inceput ploaia. Romanca a caştigat primul set, cu scorul de 6-3, şi a pierdut in fata ucrainencei, 4-6, in setul secund.

Simona a caştigat "decisivul", cu scorul de 6-4 şi s-a calificat in turul urmator. Halep o va infrunta pe jucatoarea Belinda Bencici, din Elvetia, locul 71 WTA. Bencici s-a impus, cu scorul de cu 6-4, 7-5, in partida cu Victoria Duval, din Statele Unite.

In primul tur, Halep a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira (locul 91 WTA). Pentru prezenta in turul doi, jucatoarea romana primeşte 70 de puncte WTA şi un cec in valoare de 43.000 de lire sterline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea