Social

#darren cahill #simona helep #meci simona halep #australian open

Simona Halep, amendata dupa ce a pierdut titlul la Australian Open

Simona Halep a avut un parcurs minunat la Australian Open, insa turneul i-a lasat de doua ori un gust amar. O data din cauza ratarii finalei, iar a doua oara pentru ca, imediat dupa aceasta, a fost amendata de oficialii australieni.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a incalcat regulile de la Australian Open, atunci cand i-a facut semn din tribune jucatoarei noastre sa se concentreze si sa nu mai vorbeasca. Din acest motiv, ea a fost amendata. 

Intr-un moment când Halep vocifera, pe parcursul meciului cu Angelique Kerber, pe care l-a si castigat, tehnicianul i-a făcut semn din tribună să tacă şi să se concentreze la ce are de făcut pe teren. Deşi incidentul părea uitat, organizatorii Australian Open au anuntat-o pe Simona ca trebuie sa plateasca pentru incalcarea regulamentului, care interzice orice comunicare intre jucator si tehnician pe parcursul meciurilor de Grand Slam. Astfel, românca trebuie să plătească o amendă de 12.000 de euro pentru "coaching". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea