Social

Sictiritul de serviciu

De Ziua Nationala a sarit ca prostul din baie strigind ca parada militara i-a blocat circulatia in drumul spre serviciu. La Festivalul Enescu a plins in public dupa banii cheltuiti iresponsabil de guvernanti pe o manifestare de gala facuta aiurea pentru cinci madame de salon care merg la Ateneu in tara iubitorilor de manele .

Cind Sibiul a fost ales Capitala Europeana s-a strimbat ironic si a rostit, sarcastic, zicala chelului si a tichiei de margaritar. Nu-i convin artificiile de Revelion, il enerveaza teribil ca se arunca bani pe iluminatul public de gala in perioada sarbatorilor de Craciun, si, daca ar fi dupa el, ar opri fintinile arteziene care consuma inutil apa si energie.

L-a scos din minti sommet-ul Francofoniei, acum ii macina nervii summit-ul NATO. Scrie sau vorbeste cu furie despre blestemul culoarului unic, creeaza scenarii apocaliptice cu circulatia auto din Bucuresti si trage de mineca orice sofer dispus sa-l asculte, incercind sa-l convinga de justetea spuselor sale.

 

Continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea