Social

Sibiu, Capitala Culturala si in 2008

Sibiu a deschis portile celei de-a cincisprezecea sa editie.

Programul Festivalului este unul vast si inedit, un eventiment de cultura de o calitate indiscutabila, fapt confirmat inca de la prima reprezentatie teatrala purtand marca Heisei Nakamuraza.

Este intr-adevar prima oara cand o trupa exceptionala de teatru traditional kabuki vine in tara noastra, iar faptul ca aceasta vine tocmai in cadrul Festivalului de la Sibiu intareste " Energii "-le Capitalei culturale din 2007.

Inca din prima zi a Festivalului, publicul de teatru aflat la Sibiu a avut prilejul sa urmareasca si sa traiasca in premiera spectacolul Natsumatsuri Naniwa Kagami - "Festivalul de vara: O oglinda a Osakai", eveniment dramatic ce s-a bucurat de participarea Maestrului Nakamura Kanzaburo al XVIII lea, unul dintre cei mai faimosi si mai apreciati actori de Kabuki din Japonia.

Cele patru reprezentatii de teatru kabuki din cadrul Festivalului de la Sibiu vor avea loc in perioada 29 mai - 31 mai de la ora 22 si in data de 1 iunie de la ora 17, la sala Libra - Balanta din Sibiu, Calea Gusteritei nr. 21-23.

Alaturi de Ambasada Japoniei din Bucuresti, un merit important in ceea ce priveste sustinerea venirii la Sibiu a companiei de teatru Heisei Nakamuraza revine companiei Japan Tobacco International, titulara a brandului cultural de referinta clasica "Intalnirile JTI".

JT International (JTI) este o companie subsidiara a Japan Tobacco Inc., cel de-al treilea producator mondial de tutun . JTI detine un portofoliu de marci de tigarete recunoscute la nivel international, printre care Camel, Winston, Mild Seven si Salem. Compania are sediul la Geneva (Elvetia), reprezentante in peste 40 de tari in afara Japoniei si desfasoara activitati de vanzare in mai mult de 120 de tari.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea