Social

Si politistilor le-a ajuns - il ameninta pe Igas cu proteste

Sindicatele din Politie ameninta cu proteste, daca in aceasta saptamana ministrul Traian Igas nu stabileste o intalnire pentru rezolvarea problemelor legate de drepturile salariale si conditiile de munca.

Politistii cer acordarea restantelor la drepturile salariale si la norma de echipament, acordarea sporului de confidentialitate pentru promotia 2009, incadrarea agentilor de politie cu studii superioare in clasele de salarizare corespunzatoare studiilor, retinerea cotizatiei sindicale pe statul de plata si efectuarea deducerii acesteia din impozitul pe venit.

" Pro Lex ", impreuna cu alte trei sindicate ale politistilor, au solicitat o intrevedere ministrului pe aceste probleme din 22 decembrie anul trecut, fara a primi insa un raspuns.

Anuntul politistilor privind intentia de a iesi in strada vine pe fondul a patru zile de proteste violente in Capitala. Mii de oameni au iesit in strada la nivel national nemultumiti de nivelul de viata din ce in ce mai scazut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea