Social

#astrazeneca #germania #suspendare vaccinare astrazeneca #suspendare vaccinare

Si Germania suspenda utilizarea vaccinului AstraZeneca

Dupa ce numeroase tari europene au suspendat inca de saptamana trecuta vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca, sau cu anumite loturi din acel ser, Germania anunta astazi ca suspenda temporar vaccinarea

 

Anuntul  a fost facut de Ministerul Sanatatii din Germania, iar decizia vine la doar cateva zile dupa ce Jens Sphan, ministrul Sanatatii din Germania critica suspendarea vaccinarii in unele tari, scrie mediafax.ro.

„Regret ca unele tari din Uniunea Europeana au suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. Din ceea ce stim pana acum, beneficiul este mult mai mare decat riscul", spunea Spahn la sfarsitul saptamanii trecute.

Germania a mai precizat ca decizia a fost luata ca masura de precautie dupa ce Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a anuntat ca trebuie sa investigheze cazuri de tromboza aparute dupa administrarea serului AstraZeneca. Ministerul Sanatatii din Germania a mai precizat ca in urma analizelor Ema va decide cum va afecta acest lucru autorizarea vaccinului in Europa.

Sursa foto:digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea