Social

#stadion #dinamo #stefan cel mare

Si Dinamo poate ramane fara stadion

Dupa ce Steaua si Rapid au fost evacuate de pe arenele pe care au obtinut cele mai importante performante, si Dinamo se pare ca are aceleasi probleme.

Intre CS Dinamo si FC Dinamo exista un contract de asociere bazat pe o Hotarare de Guvern din 2000, prin care statul ofera terenuri, spatii de birouri si vestiare, in timp ce clubul venea cu personal calificat. Clubul Sportiv trebuie sa accepte o chirie de 3.000 de euro din partea clubului condus de Badea si Borcea si nu poate rupe unilateral contractul, care este pe o perioada nedeterminata .

Presedintele CS Dinamo, fosta campioana olimpica Elisabeta Lipa , a demarat actiunea de a anula Hotararea de Guvern, pentru ca mai apoi sa poata rupe si asocierea din 2002, potrivit Prosport.

Dupa ce acestea vor fi realizate, Fotbal Club Dinamo va ajunge in situatia de a plati o chirie actualizata si implicit mai mare sau de fi evacuat din Stefan cel Mare. Practic se va alatura Stelei si Rapidului, devenind a treia echipa importanta din Bucuresti care ramane fara stadionul traditional.

Clubul Rapid Bucuresti a fost instiitat joi ca nu mai poate juca in Giulesti, dupa ce conducerea a refuzat sa plateasca datoria de 150.000 de euro catre Ministerul Transporturilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea