Social

Si-a gasit fetita moarta in tomberon

Cadavrul Larisei Chelaru, de 8 ani, rapita pe 18 octombrie 2005 chiar din apartamentul parintilor din Lunca Cetatuii, o suburbie a Iasiului, a fost gasit in containerul de gunoi din fata blocului. Lucratorii de la Salubris SA Iasi au depistat corpul fetitei inghesuit intr-o cutie de televizor. Cu siguranta, trupul copilei nu fusese in urma cu cateva zile acolo, deoarece gunoiul se ridica din doua in doua zile. Politistii nu au facut, deocamdata, precizari despre modul in care fetita a fost ucisa , dar se pare ca a fost strangulata.

Ieri, Lunca Cetatuii a fost din nou luata cu asalt de politisti si jandarmi, care au dislocat acolo peste 200 de oameni. Vestea ca Larisa Chelaru a fost gasita moarta s-a intins repede printre oamenii din zona, obisnuiti cu fotografiile fetitei prin toate locurile aglomerate ale orasului, prin tramvaie sau autobuze. Primele cercetari ale Politiei si Parchetului indica faptul ca acea cutie de televizor in care zacea corpul Larisei a fost tinuta in toata aceasta perioada, de la disparitie si pana ieri, intr-un beci sau boxa de la subsolul blocului. Pozitia trupului era destul de ciudata, oarecum chircita, de parca fetita murise tintuita intr-un scaun sau in pozitia sezand.

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea