Social

#si-a dat foc #incendiere #primarie #sinucidere #barbat

Si-a dat foc in fata primariei! Gestul disperat al unui barbat aflat la ananghie

Un barbat in varsta de 60 de ani a recurs la un gest necugetat. Acesta si-a dat foc in fata primariei in semn de protest fata de tergiversarea punerii in proprietate asupra unui teren. Tragicul eveniment a avut loc in aceasta dimineata in comuna Runcu, judetul Valcea.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 5:30, cand in primarie nu era personal administrativ.

"La prima ora, a pus o substanta inflamabila pe el si s-a incendiat. In urma unei sesizari, la fata locului, a ajuns o echipa operativa a IPJ Valcea. Se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor producerii decesului", a declarat, pentru mediafax.ro, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

Viceprimarul comunei Runcu, Nicolae Stoica sustine ca nu cunoaste motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest.

"Nu stim din ce cauza a facut asta. Umbla numai cu reclamatii si cu astfel de probleme. A venit in fata primariei aproape dezbracat, in niste pijamale, a pus benzina pe el si si-a dat foc", a declarat Nicolae Stoica, pentru mediafax.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea