Social

#sanatate #purificator de apa

Un plus de sanatate cu ajutorul purificatoarelor de apa

Puritatea apei este unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand alegem sa folosim aceste resurse. Din acest motiv, magazinul Shop-Einstal.ro vine in intampinarea noastra cu produse din cele mai diverse, care sa ne ajute sa pastram caracteristicile apei, dar si sanatatea noastra deopotriva. Astfel, un purificator apa prin osmoza inversa este solutia cu care specialistii acestui magazin ne ajuta sa intampinam primavara, produs care va avea efecte benefice asupra organismului nostru.

 

Ce este un purificator apa prin osmoza inversa cu apa cu mineralizare?

O statie de osmoza inversa cu demineralizare este un sistem care ajuta la purificarea apei, eliminand in acest fel nitratii si nitritii, dar si alte tipuri de substante care pot contamina apa, fie ca vorbim despre substante solide sau despre diferite substante chimice dizolvate. Principiul mineralizarii face ca acest sistem sa aduca beneficii majore in cazul filtrarii apei, beneficii superioare sistemelor traditionale, deoarece se asigura astfel cantitatea de minerale pe care trebuie sa o contina apa.

Ce este osmoza si osmoza inversa?

Osmoza are la baza principiul egalizarii concentratiilor a doua lichide de concentratii diferite, atunci cand acestea sunt separate de o membrana. Osmoza este un proces natural, care se desfasoara in mod spontan, fara un aport de energie si este un proces intalnit in natura. Osmoza inversa, asa cum ne sugereaza si numele, este procedeul invers osmozei, in sensul utilizarii unei forte care sa impinga apa sa treaca printr-o membrana, cu scopul separarii acesteia de anumite particule sau agenti contaminanti.

Osmoza inversa devine in acest fel un proces care se foloseste cu precadere in cazul filtrarii apei, acest procedeu fiind mai mult decat eficient. Este nevoie ca apa sa ajunga la utilizatori cu un grad cat mai mare de puritate, iar de aceea, specialistii Shop-einstal.ro ne ofera cele mai bune produse care să ne ajute în acest sens.

Cand trebuie sa folosesti un purificator apa prin osmoza inversa cu mineralizare?

Specialistii Shop-einstal.ro ne atrag atentia asupra folosirii unui astfel de sistem atunci cand apa din sursele de alimentare este poluata cu diversi agenti contaminanti. Este de asemenea indicat sa avem in vedere specificatiile tehnice ale producatorilor, astfel incat rezultatele sa nu se lase asteptate. Un astfel de purificator apa prin osmoza inversa are 6 trepte de filtrare si un rezervor tampon de 12 litri. Structura acestui purificator ne ofera posibilitatea de a ne ocupa in siguranta de filtrarea apei pe care urmeaza sa o consumam, iar acest lucru poate fi realizat fara a cheltui foarte multi bani in acest sens.

Specilalistii Shop-einstal ne ofera si detalii despre structura unui purificator apa prin osmoza inversa. Prima treapta face referire la o filtrare mecanica si chimica, carbunele activ din filtru putand retine clorul, dar si alte subtante continute in prima faza de catre apa. Cea de-a doua treapta are in vedere filtrarea chimica cu ajutorul unui filtru cu carbune activ, iar clorul este din nou in atentia filtrului. Urmeaza filtrarea mecanica, ce are in vedere eliminarea particulelor de dimensiuni mai mari, cum ar fi nisipul, urmand ca in cea de-a patra etapa membrana de osmoza inversa sa intre in actiune. In aceasta etapa se retin toate particulele, singura exceptie facand-o apa. Aceasta este impinsa prin membrana, astfel incat sa fie realizat procesul de filtrare. Urmeaza din nou o filtrare bazata pe carbune activ, care are rolul dezinfectarii si a filtrarii,urmand ca etapa cu numarul sase sa aduca remineralizarea.

Remineralizarea este foarte importanta, deoarece in urma procesului de filtrare apa isi pierde din substantele minerale. Totusi, pentru a putea fi consumata, ea are nevoie de un aport de minerale, iar acest lucru, remineralizarea se face prinadaugarea mineralelor la sfarsitul ciclului de filtrare. Astfel, apa este pregatita pentru a fi consumata, iar aici se face de fapt diferentierea sistemelor de filtrare, un purificator apa prin osmoza inversa cu remineralizare fiind in mod cert o varianta imbunatatita a produselor traditionale.

Shop-einstal.ro este magazinul care ne aduce noutatile in domeniul filtrarii apei, astfel incat noi, ca beneficiari directi sa ne putem bucura de tot ceea ce este mai bun pentru noi si pentru sanatatea noastra. Din acest motiv este indicat sa alegem produse de cel mai inalt calibru, care sa ne asigure o filtrare eficienta a apei si care sa ne ofere sprijinul si grija de care avem nevoie in fiecare zi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea