Social

Sfaturi pentru o luna de miere perfecta

Luna de miera este un moment foarte important din viata oricui. Pentru ca totul sa iasa asa cum visati, trebuie sa va pregatiti cu ceva timp inainte pentru calatoria alaturi de persoana iubita. Dupa multele zile de stres si pregatiri pentru nunta, nimic nu este mai odihnitor si mai romantic decat cateva zile petrecute numai in doi. De preferat ar fi un loc in care nu ati mai fost si pe care sa-l descoperiti impreuna. Inca dinaintea nuntii consultati ofertele agentiilor de turism si precizati ca plecati in luna de miere pentru ca majoritatea ofera reduceri pentru astfel de ocazii. De asemenea, specificati si la hotelul unde veti fi cazati. Luna de miere poate fi petrecuta in multe moduri si locatii, totul in functie de gusturile si bugetul fiecarei familii. Puteti incerca destinatii exotice , tari la care ati visat dintotdeauna, sejururi in care doar sa stati la soare si sa beti racoritoare sau puteti incerca circuite daca sunteti adeptii vizitarii de noi locuri si muzee. Grecia, Turcia, Corfu , destinatii frecvente pentru luna de miere Grecia este o tara foarte primitoare, calduroasa si cu multe destinatii frumoasa unde in lunile aprilie, mai si septembrie, octombrie preturile suporta reduceri de pana la 50% fata de mijlocul sezonului. La fel Turcia, statiunile de la mare fiind ieftine si cu conditii excelente. O alta destinatie exotica este Insula Corfu unde va asteapta reduceri foarte mari in luna octombrie, Insula santorini din Grecia, Malta sau Creta (cea mai mare insula a Greciei). In acelasi timp puteti face circuite la noi in tara, cu masina sau cu trenul, sa vizitati toate locurile in care nu ati fost: Bucovina, Moldova, Ardealul, Maramuresul. Sau puteti opta pentru sejururi in locatii retrase si placute ca Hanul Dracula langa Sighisoara sau Paraul Rece. Sfaturi utile
  • Stabiliti bugetul pe care doriti sa-l alocati voiajului de nunta.
  • In functie de acest buget alegeti o destinatie. Daca nu va plac aventurile si nu vreti sa experimentati ceva nou este bine sa alegeti aceasta destinatie tinand cont de recomandarile prietenilor sau a unui agent de turism.
  • Daca alegeti o destinatie intr-o alta tara, verificati cu cateva luni valabilitatea pasapoartelor si incepeti demersurile pentru a obtine viza, daca este cazul.
  • Daca va adresati unei agentii de turism cereti cat mai multe oferte.
  • Puteti sa economisiti bani! In anumite perioade din an biletele sunt reduse cu pana la 50% din valoarea lor. Chiar daca voiajul nu este imediat dupa nunta, oricand va fi binevenit.
  • Daca ati ales o destinatie mai exotica nu uitati sa luati cu voi medicamente antialergice. Ar fi bine chiar sa va adresati medicului de familie care va poate prescrie si alte medicamente care va vor fi utile.
  • Incepeti sa impachetati pentru luna de miere cu o saptamana inainte ca sa fiti siguri ca aveti tot ce va trebuie cu dumneavoastra. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea