Social

#cauciucuri tractor #cauciucuri agricole #anvelope agricole #nexxon

Sfaturi pentru agricultori: anvelope agricole care previn compactarea solului

Preturile tot mai crescute ale materiilor prime ii determina pe agricultori sa caute solutii pentru  cresterea productivitatii culturilor. Pentru a veni in intampinarea lor, producatorii de anvelope au conceput pneuri speciale pentru utilaje agricole care, prin structura lor, previn compactarea solului.

Utilajele agricole, de la tractoare, la semanatori si combine, au devenit in ultimii ani tot mai mari, pentru a le permite astfel producatorilor sa acopere o suprafata cat mai mare de lucru intr-un timp cat mai scurt. Mai mari inseamna totodata si mai grele, iar de aici si reversul: solul se taseaza, afectand randamentul productiei.

Acest fapt a devenit o provocare pentru producatorii de anvelope, care s-au mobilizat sa creeze cauciucuri speciale, cu o presiune mai joasa, care creeaza o amprenta mai mare la sol, distribuind greutatea uniform, asa incat sa reduca la maximum compactarea terenului. In plus, o amprenta mai mare la sol asigura o tractiune mai buna si in acelasi timp un consum mai redus de combustibil.

Solul aerisit va permite culturilor sa utilizeze mai bine apa si substantele nutritive, crescand astfel rentabilitatea culturii.

Pe scurt, utilizarea de anvelope agricole speciale au ca efect ecomomie de timp si de carburant, protejare a solului si crestere a productivitatii agricole!

Pentru eficienta maxima, agricultorii trebuie sa verifice constant presiunea in avenlope, mai ales atunci cand temperaturile incep sa creasca. In plus, trebuie sa reduca sarcina pe osie, respectand specificatiile producatorului. Protejarea solului este una dintre cele mai bune investitii pe care o pot face fermierii pentru a imbunatati performanta culturilor.

Nexxon pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de anvelope agricole, pornind de la cele mai renumite marci, pana la cele mai putin cunoscute, dar atent selectionate, astfel incat sa corespunda tuturor exigentelor de calitate si pret.

Michelin, Petlas, Malhotra, Vredestein, Alliance sau Starmaxx sunt doar cateva dintre brandurile care livreaza anvelope agricole prin intermediul Nexxon. Iar in oferta magazinului se gasesc cauciucuri tractor, anvelope combine, anvelope de flotatie si anvelope pentru culturile pe randuri, anvelope pentru remorci agricole, dar si anvelope pentru gradinarit si silvicultura.

La orice comanda de cauciucuri agricole, acestea vor fi transportate gratuit la destinatie, in termen de 24 de ore, oriunde in Romania. Anvelopele vin insotite de o garantie de doi ani, in vreme ce camerele de aer au garantie 6 luni.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea