Social

Sfaturi Feng Shui pentru soferi

Proprietarii de autovehicule pot deveni mai calmi si mai putin stresati daca isi parcheaza masinile cu spatele fata de casele lor, conform unui studiu realizat de experti in Feng Shui , arta terapiei prin ambient. soferii ar avea numai de castigat daca ar imprastia sare cristalizata in interiorul vehiculelor si daca ar lega un snur albastru de oglinda retrovizoare .

Raymond Catchpole, expert in arta traditionala chineza a aranjarii spatiului si membru al conducerii Feng Shui Society, a examinat patru masini: un Nissan Micra , un Volkswagen Passat , un Porsche Boxster si un Lexus SUV.
Iata ce sfaturi a dat el soferilor: sa-si parcheze masinile cu spatele la casa in care locuiesc, intrucat autovehiculele sunt "tigri pradatori" care ar putea ameninta ocupantii unei case, in cazul in care parcarea se face cu fata spre cladire.
In masina trebuie sa fie o ordine deplina, deoarece dezordinea "il stoarce de energie pe sofer". Pentru eliminarea energiei negative din masina, care poate afecta starea psihica a conducatorului auto, expertul recomanda proprietarului sa se aseze la volan si sa inceapa sa cante, sa bata din palme sau sa asculte pur si simplu muzica.

Pentru a permite energiei "chi" sa intre de afara in masina, trebuie sa pastrati geamurile curate.

In Feng Shui, geamurile sunt ochii masinii. Specialistul, citat de Rompres, va mai recomanda sa legati un snur albastru de sistemul de navigatie prin satelit sau de oglinda retrovizoare, deoarece culoarea albastru reprezinta elementul apa, care induce o stare psihica perfecta pentru condus: claritate, precizie si stapanire de sine.

Sarea cristalizata imprastiata pe covorul masinii absoarbe energia negativa a pasagerilor. sfaturi feng shui ar mai fi, dar ne oprim aici pentru a nu produce accidente in trafic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea