Social

#fetita care isi ingrijeste mama #fetita 3 ani China #Qianqian

SFASIETOR La doar 3 ani isi ingrijeste singura mama internata in spital VIDEO

Desi ar trebui sa fie invers, Qianqian, o fetita din China, in varsta de 3 ani, este cea care o ingrijeste pe mama sa, imobilizata intr-un pat de spital dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, din care fetita a scapat ca prin minune!

Wang Hui Xian, in varsta de 30 de ani, este divortata si si-a pierdut si parintii in accident, asa ca singura persoana pe care se poate baza este fiica sa. Qianqian o hraneste, o spala si are grija de ea exact ca un adult, scrie Daily Mirror.

“Nu ma pot ridica din pat, nici macar nu pot sa ma misc. Fiica mea ma ajuta enorm, ea face totul”, spune Wang Huixian, mama lui Qianqian, care este divortata de tatal acesteia. “Ii da de mancare mamei ei, ii tine plosca si o spala asa cum poate. Alti copii de varsta ei nu sunt capabili de asa ceva”, a explicat o asistenta medicala.

Povestea lor i-a miscat pe locuitorii orasului Ruzhou, care au donat aproape 1000 de dolari pentru cele doua, insa banii nu acopera nici pe departe costurile spitalizarii.

Intre timp, purtatorul de cuvant al spitalului a anuntat ca femeia va fi operata gratuit, iar politia inca il cauta pe soferul inconstient care a provcat accidentul, in urma cu o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea