Social

#apocalipsa #sfarsitul lumii #mitologia nordica

Sfarsitul lumii vine pe 22 februarie. Ce evenimente anunta mitologia nordica

Momentul Apocalipsei este extrem de aproape. Potrivit mitologiei nordice, sambata, pe 22 februarie, pamantul se va desparti in doua si ii va elibera pe locuitorii lumii subterane, a carei zeita este infioratoarea Hel.

Conform legendei nordice, in aceasta sambata, seria de evenimente care duc la Ragnorak (soarta finala a zeilor) va culmina cu o batalie epica, in care se vor confrunta zei precum Thor, Loki, Odin, Freyr si Hermóðr, iar Odin va fi ucis de Fennir, si celelalte zeitati creatoare vor cadea, potrivit independent.co.uk, citat de Mediafax.

In urma acestor intamplari, Pamantul se va prabusi in mare, iar viata nu va mai exista, insa acest lucru se va intampla doar ca lumea sa se formeze de la zero, iar doi supravietuitori vor avea sarcina de a repopula planeta.

Expertii de la Centrul Vikingilor Jorvik au prezis, de asemenea, ca sfarsitul lumii, de pe 22 februarie, va coincide cu marea finala a celei de-a 30-a editii a FestivaluluiJORVIK.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea