Social

#apocalipsa #sfarsitul lumii #profetii sfarsitul lumii #Rasputin

Sfarsitul lumii, mai aproape decat credem

Dupa isteria provocata de predictia in ceea ce priveste Apocalipsa mayasilor in 2012, acum apare o noua data care anunta sfarsitul lumii.

Se pare ca, potrivit unor documente secrete, detinute in arhiva KGB, "Calugarul nebun", cum i se spunea lui Rasputin, a facut o serie de precizari in ceea ce priveste cateva intamplari din viitor.

Rasputin a prezis Revolutia Bolsevica din 1917, dar si asasinarea tarului Nicolae sau dominatia lui Hitler ori prima aselinizare.

De asemenea, potrivit politologului american David W. Norvalk, Rasputin a prezis, de asemenea, ca pe 23 august 2013 "un foc urias va mistui toate vietatile, iar pe planeta se va asterne o liniste de mormant".

"Este greu de crezut ca toate aceste evenimente vor avea loc, dar ingrijorator e faptul ca majoritatea lucrurilor anuntate de Rasputin pana acum s-au adeverit", a declarat cercetatorul american.

Totusi, exista cateva profetii ale calugarului rus care nu s-au adeverit, precum cea din 2001, conform careia va avea loc un val urias de sinucideri ca urmare a atestarii teoriei reincarnarii, sau cea din 2003, potrivit careia va aparea un virus mortal, furat din laboratoarele americane.

Sursa foto: www.realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea