Social

#distrugere omenire #apocalipsa #bacterii #cum mi-am petrecut sfarsitul lumii

Sfarsitul lumii este aproape! Anuntul care sperie o lume intreaga

Sfarsitul lumii este din ce in ce mai aproape. Acesta aceste mentionat si in Biblie, unde este scris ca omenirea va disparea in urma unui dezastru natural. Cu toate acestea, omenirea nu va disparea din cauza unei distrugeri masive a planetei ci din cauza unei bacterii.

 

Apocalipsa care se apropie rapid este legata de rezistenta pe care bacteriile o capata in fata antibioticelor. Intr-un astfel de scenariu, aproximativ 10 milioane de oameni vor muri anual din cauza ineficientei pastilelor in fata bacteriilor, scrie realitatea.net.

Anual sunt infectate cel putin 2 milioane de persoane cu bacterii rezistente la antibiotice, doar in America, iar 23.000 dintre acestea isi pierd viata. La nivel global, cifrele se ridica la 700.000 de decese pe an.

Mai multi medici avertizeaza ca, daca nu se gasesc curand solutii, vom asista la sfarsitul medicinei moderne, dar si al omenirii, deoarece bacteriile devin tot mai rezistente.

Specialistii estimeaza ca in 30 de ani, numarul deceselor va creste la aproximativ 10 milioane de decese anual.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea