Social

#sfanta maria mica #la multi ani #onomastica #mesaje #maria #nasterea maicii domnului

Sfanta Maria Mica – mesaje inspirate pentru persoanele dragi din viata ta

In fiecare an, pe 8 septembrie, este sarbatorita Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta in popor si sub denumirea de Sfanta Maria Mica. Astazi, peste 2,6 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului.

 

Conform Directiei pentru evidenta persoanelor si administrarea bazelor de date, 1.990.348 de femei si 664.123 de barbati poarta numele sfintei Maria sau derivate ale acestuia. Cel mai popular nume in cazul femeilor este Maria (1.475.575 de persoane il poarta), iar in randul barbatilor este Marian (318.846).

Daca si tu ai in familie, sau in cercul de apropiati, o persoana care-si sarbatoreste astazi onomastica, nu uita sa-i trimiti un mesaj frumos. Daca nu ai inspiratie, am pregatit o lista cu cateva mesaje din care sa te inspiri sau sa il alegi pe cel care I se potriveste.

Mesaje de Sfanta Maria Mica

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani!

La multi ani, Maria (Marian)! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Maria sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Fie ca din aceasta zi sfanta in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce este frumos.  

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Maria cat mai frumoasa!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria.

De Sfanta Maria sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

Sursa foto: ziarulunirea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea