Social

#rochii de seara #geci #preturi #reduceri #pulovere

Sezonul reducerilor a inceput mai devreme

Desi sezonul reducerilor de iarna debuteaza oficial la jumatatea lunii ianuarie, mai multe magazine au scazut preturile articolelor mai devreme. Comerciantii au operat reduceri de pret la majoritatea produselor, insa romanii care au ramas cu bani dupa sarbatorile de iarna nu s-au grabit sa profite de aceste oferte, noteaza rtv.net.

Reducerile la produsele de sezon incep de la 20% si pot ajunge in unele cazuri si la 60-70%. De exemplu, gecile si puloverele au preturi cuprinse intre 35 si 150 de lei. Reduceri se fac si la rochiile de seara. Astfel, o rochie de seara care costa pana acum 160 de lei poate fi cumparata cu 64 de lei. Comerciantii promit ca vor ieftini inca o data produsele incepand cu data de 15 ianuarie.

Sezonul reducerilor a debutat mai devreme si in Italia. Statistica arata ca in in acest an bugetul mediu alocat de italieni cumparaturilor in sezonul reducerilor a scazut la jumatate fata de 2009, ajungand la 224 de euro. In aceste conditii, majoritatea agentilor economici se bazeaza pe faptul ca principalii lor clienti vor fi strainii.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea