Social

Sezonul pomenilor electorale

Startul pomenilor electorale a fost dat, anul acesta, chiar de guvern. O hotarare luata in luna martie de administratia centrala, dar publicata abia saptamana trecuta, acorda fonduri pentru 77 de localitati doljene conduse numai de primari PNL si PSD.

Continuand traditia impamantenita de administratiile pesediste si penelisto-pediste, guvernul s-a pus pe cheltuit bani din fondul de rezerva , cu numai cateva luni inainte de inceperea efectiva a campaniei electorale, aruncand cu sute de mii de lei in stanga si in dreapta.

De fapt, in stanga si intr-o anumita parte a dreptei. Pe 26 martie, guvernul a adoptat o hotarare prin care a alocat 472 de milioane de lei, adica peste 130 de milioane de euro, din fondul de rezerva aflat la dispozitia sa pentru multe dintre localitatile si judetele tarii. Decizia cu pricina, aparuta abia saptamana trecuta in Monitorul Oficial, prevede si 13 milioane de lei pentru 77 de localitati doljene, toate conduse de primari PSD si PNL. (continuarea in Gazeta de Sud)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Gazeta de Sud

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea