Social

#sezon 4 Romanii au Talent #urzeala tronurilor #hbo #Game of Thrones

Sezonul 4 din "Urzeala Tronurilor" da peste cap HBO

Serverul HBO GO s-a blocat aseara dupa ce sute de milioane de fani ai serialului "Game of Thrones" au incercat sa vada primul episod al noului sezon. Aventurile eroilor din best-sellerul lui G.R.R. Martin transpuse in serialul produs de HBO au declansat o adevarata isterie in randul fanilor genului fantasy.

Filmarile la serial au inceput in 2011, o distributie impresionanta fiind implicata in realizarea celor 10 episoade din fiecare sezon. Dupa trei sezoane in care protagonistii au asistat sau au fost victimele unor crime odioase, supravietuitorii povestii incep sa isi arate noi valente in timp ce sunt purtati spre alte zari si alte aventuri.

Primul episod din sezonul 4 al serialului a fost difuzat in cadrul unei gale caritabile tinute in New York pe 20 martie. 7.000 de bilete s-au vandut ca painea calda, demonstrand inca o data interesul fanilor pentru aceasta productie. La doar cateva ore de la acest eveniment din Statele Unite, primul episod al celui de-al patrulea sezon al serialului va fi difuzat si in Romania de HBO, de la ora 22.00.

Sursa foto: businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea