Social

#trofeu #moscova #sevilla

Sevilla a castigat "Trofeul Cailor Ferate" de la Moscova

Sevilla si-a adjudecat trofeul "Cailor Ferate" de la Moscova, dupa ce a spulberat in finala gazdele de la Lokomotiv! Romaric, Kone si Chevanton au marcat golurile ibericilor pentru o victorie la scor de forfait!

Lokomotiva a rezistat doar trei minute in fata spaniolilor. Ajuns in vara la Sevilla, ivorianul Romaric a deschis scorul cu o lovitura de cap, dupa un corner executat de Chevanton.

Douazeci de minute mai tarziu, un alt ivorian a dat lovitura. Diego Capel a centrat perfect, iar Arouna Kone a pus capul pentru doi la zero.

Gazdele turneului puteau reveni in joc, dupa ce arbitrul a acordat penalty la duelul dintre Squillaci si Mincenkov, insa portarul Javi Varas a parat sutul lui Mujiri.

Sevilla a ramas la carma jocului, iar Chevanton, cel mai periculos om al spaniolilor, a stabilit scorul final sub privirile admirative ale patronului lui Chelsea, Roman Abramovici .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea