Social

#sampdoria #transfer #sevcenko

Sevcenko, la un pas de Sampdoria

Atacantul lui Chelsea, ucraineanul Andrei , va fi imprumutat la Sampdoria , imediat ce gruparea italiana se va intelege cu jucatorul in privinta salariului, a anuntat duminica presa din Peninsula.

"Sheva va fi foarte incantat sa vina la noi, dar sunt ceva probleme in jurul salariului sau", a declarat Beppe Marotta, directorul general al Sampdoriei, pentru cotidianul italian "Secolo XIX". "Multi jucatori de top indragesc echipa noastra, iar mutarea lui Sevcenko este extrem de plauzibila", a mai spus Marotta.

Dupa transferul de la Ac Milan la Chelsea, in 2006, in schimbul a 37 de milioane de euro, Sevcenko nu a avut o prestatie prea buna pe "Stamford Bridge". Atacantul de 31 de ani a inscris doar 9 goluri in 47 de meciuri pentru Chelsea, in Premier League, iar presa a speculat o posibila intoarcere in Italia.

Daca va reusi transferul lui Sevcenko, Sampdoria va face o noua mutare buna pe piata transferurilor, dupa aducerea lui Cassano, anul trecut, de la Real Madrid. Atacantul italian a avut un sezon foarte bun la Genoa si a prins in cele din urma lotul Italiei la EURO 2008.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea