Social

#portofel #taxi #serviciu gratuit de taximetrie #probleme locomotorii

Serviciu gratuit de taximetrie in Bucuresti

Daca ai nevoie urgenta de un taxi, insa nu ai bani, poti apela acum la serviciul gratuit de taximetrie ce a fost initiat de doi tineri din Bucuresti.

Acest proiect a fost initiat de Alex Bobes, in varsta de 23 de ani, care lucreaza in domeniul IT. Tanarul a realizat acest serviciu de taximetrie gratuit din dorinta de a ajuta oamenii aflati in impas.

Acest serviciu functioneaza zilnic, de la ora 09.00 la 21.00, iar comenzile se pot face la numerele de telefon 0785.728.749 si 0725.062.356.

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit de taximetrie, Alex Bobes si colegul sau le adreseaza clientilor cateva intrebari, pentru a fi siguri ca acestia nu vor doar sa se plimbe prin oras.

"Acceptam urgente de bun-simt; de exemplu, persoane in varsta cu probleme de sanatate, oameni cu probleme locomotorii sau persoane care si-au pierdut portofelul, cum am si avut un caz in Sectorul 3" , a explicat Alex Bobes, pentru www.b365.ro.

Serviciul gratuit de taximetrie functioneaza momentan doar in Sectoarele 2 si 3. Toate costurile pentru acest serviciu sunt suportate de cei doi tineri, insa acestia spera ca, pe viitor, sa implice si alte persoane in acest proiect si sa se mareasca reateaua.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea