Social

# forare put #Eco Drill

Servicii profesionale pentru forarea puturilor de apa - ce tehnici utilizeaza Eco Drill?

Pe teritoriul autohton inca mai exista zone in care nu exista o retea centralizata pentru disponibilizarea apei potabile. In aceste situatii, majoritatea opteaza pentru efectuarea puturilor de mica adancime. Aceste lucrari, adesea sunt efectuate de catre persoane necalificate din satul respectiv.

 

Este adevarat ca aceste persoane promit efectuarea unor lucrari de calitate. In realitate, puturile de mica adancime prezinta o calitate indoielnica a apei. Mai mult decat atat, panzele freatice de suprafata nu sunt atat de bogate, iar in perioadele calduroase, acestea seaca.

Cand vine vorba despre sanatate, apa joaca un rol important. De aceea este nevoie de servicii autorizate efectuate de echipe calificate in domeniu. Pentru un foraj put apa este nevoie de aparatura speciala si de tehnici complexe, perfectionate prin prisma experientei acumulate.

Calitatea lucrarilor se identifica prin puritatea si proprietatile apei extrase. Pentru ca apa sa fie fara impuritati, specialistii recomanda un foraj put apa de mare adancime. Inca din denumire reiese faptul ca sunt necesare tehnici si aparatura speciala pentru efectuarea lucrarilor. Publicul larg este interesat de profesionalismul celor de la EcoDrill datorita experientei si a metodelor inovative aduse in aceasta ramura de activitate din Romania.

Tehnicile inovative utilizate de echipa EcoDrill

Calitatea apei este ceea ce identifica rezultatul unei lucrari de foraj put apa realizata de profesionisti. Forajele de mare adancime elimina riscul unei ape cu impuritati. Pentru a strabate stratele geologice, cei de la EcoDrill utilizeaza doua tehnici noi. Ce presupun acestea? In cele ce urmeaza vor fi enuntate cateva aspecte ce vizeaza conditiile ideale pentru desfasurarea unor lucrari eficiente.

*Foraj put apa rotativ cu circulatie de fluid

Este cunoscut in special pentru utilizarea frecventa in teritoriile occidentale. Aceasta tehnica se potriveste in zonele cu soluri nisipoase, moi, argiloase. Pe teritoriul Romaniei este o metoda inovativa si se aplica in zonele de campie.

Surplusul de pietrisuri si nisipuri se realizeaza cu ajutorul noroiului bentonitic. Acesta are rolul de a stabiliza putul. Tot in acest sens se va elimina si riscul ca intr-un final, apa sa prezinte impuritati.

*Foraj put apa cu ciocan de fund

Litologia variata a solului pe teritoriul Romaniei implica prezenta mai multor categorii geologice. Aceste strate prezinta o duritate specifica, iar pentru ca lucrarile de foraj sa se desfasoare conform cerintelor trebuie indeplinite anumite conditii.

Aparatura trebuie sa fie specifica fiecarui tip de roca. Rocile dure precum marnele, granitul, marmura, calcarul implica utilizarea forajelor cu ciocan de fund.

Aceasta tehnica permite vizualizarea fiecarui strat geologic si unde se regasesc portiunile acvifere. Ca proces, cei de la Eco Drill folosesc tubulatura de otel pentru realizarea unei percutii exacte. La final, aceasta poate fi pastrata de catre client sau poate fi inlocuita cu una din PVC. Diferenta consta in bugetul disponibil al beneficiarului.

Specialistii EcoDrill le recomanda celor interesati de asemnea lucrari sa se intereseze din timp cu privire la structura geologica a solului. Aceste detalii vor fi de un real folos in ceea ce priveste timpul alocat activitatilor de forare.

Cei interesati gasesc informatii suplimentare ce vizeaza costurile si nu numai pe https://ecodrillforaje.ro/.

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea