Social

#servicii funerare complete #Servicii Funerare

Servicii funerare complete

Decesul unei persoane dragi este cea mai dureroasa si tragica experienta pe care o poate resimti orice persoana. Toate indatoririle care vin la pachet cu acest eveniment, mai exact inmormantarea si tot ceea ce tine de ea trebuie finalizate intr-un timp foarte scurt.

 

Firmele de pompe funebre se pot ocupa pas cu pas de tot ceea ce tine de inmormantare, avand grija ca familia sa beneficieze de produse si servicii funerare complete. Alegerea sicriului, constatarea decesului de catre medicul constatator, obtinerea certificatului de deces,  accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, alegerea unei cruci, alegerea prosoapelor, batistelor, coliva, colaci, lumanari, asigurarea masinilor necesare transportului pentru persoana decedata, dar si a cortegiului funerar, toate acestea sunt aspecte de care firmele funerare vor avea grija. (vezi Funerare-Bucuresti)

Firmele de pompe funebre se recomanda prin seriozitate si profesionalism, fiind cele care ajuta familiile sa treaca mai usor pentru toate detaliile legate de procesul de inmormantare.

Ce ofera o firma de servicii funerare complete? Pe langa faptul ca ofera servicii funerare non stop, fiind la dispozitia clientilor la orice ora, acestia ofera o serie de alte servicii necesitate in caz de deces. Consultanta de specialitate - in caz de deces al unei persoane dragi vei avea nevoie de informatii care se vor dovedi a fi utile in vederea organizarii unei inmormantari. In astfel de conditii, o firma de pompe funebre asigura consultanta gratuita 24h din 24h. 

Manipulare si transport funerar - firmele funerare se ocupa de manipularea sicriului pas cu pas, pornind de la preluarea acestuia de la domiciliul decedatului, de la azil sau de la morga spitalului si pana la depunerea la bierica sau la capela, in incinta sau in afara cimitirului. Firmele funerare ofera transport funerar international conform legislatiei in vigoare, cu autovehicole funerare specializate, omologate si autorizate. Transportul funerar presupune deplasarea cortegiului si a sicriului pe timpul ceremoniei de inhumare de la domiciliu, azil, spital si pana la cimitir.

Imbalsamarea decedatului - este procedeul medical prin care se conserva cadavrului pentru a se evita descompunerea accelerata a acestuia, cauzata de factori externi. Imbalsamarea se efectueaza de personal medical calificat, autorizat in meseria de autopsier si se face doar in prezenta medicului care a constatat decesul. In urma acestui tratament, se va elibera cetificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru insotirea sicriului in timpul transportului, precum si pentru depunerarea persoanei decedate la capela. Toaletarea decedatului - presupune spalarea si imbracarea decedatului, barbieritul si tot ce tine de procesul de cosmetizare al acestuia, activitati ce se pot efectua de catre persoane specializate ale firmei ce ofera servicii funerare. Toaletarea poate avea loc si la domiciliul clientului, in salile firmei pe care ati contractat-o sau in salile special create in acest scop, cu respectarea normelor igienico-sanitare. Sicrie - firmele de pompe funebre pun la dispozitia familiilor modele de sicrie, fabricate din diferite esente lemnoase de: brad, stejar, nuc, fag, plop sau cires, de diferite modele, forme, culori, dimensiuni, si decorate in diverse modalitati. Si in cazul repatrierilor, firmele de pompe funebre pun la dispozitia clientilor sicrie metalice (confectionate din zinc), in conformitate cu legislatia privind transporturile internationale. Acte necesare pentru inhumari - incinerari - in vederea inhumarii sau incinerarii sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa certificatul constatator al decesului; certificat de imbalsamare; certificate de deces, autorizatie de la SANEPID si adeverinta de inhumare.

Ceremonialul funerar - firmele de pompe funebre pun la dispozitia clientilor tot ceea ce este necesar pentru ceremonialul funerar respectiv: vase, cani, furculite sau lingurite, lumanari cu batiste si banuti, doliu de piept, doliu de usa, iconita, pahare pentru coliva cu lingurite, pachete, coliva, colaci, sticla cu vin, sticla cu vin + ulei, prosoape (pentru masini, cruce, steag, preoti, sfesnic, capac sicriu) si candele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea