Social

#distributie energie electrica #furnizori de energie electrica #energie electrica

Servicii de distributie energie electrica foarte avantajoase!

Caderile de energie electrica au prostul obicei de a aparea fix in cele mai nepotrivite momente. Nu toti furnizorii de energie electrica sunt seriosi, uneori nici macar cei mai mari din tara. Exista furnizori ce intarzie cu reparatiile in cazul unor defectiuni sau care nici macar nu raspund la apelurile clientilor.

Daca esti in cautarea unui furnizor care ofera servicii de cea mai buna calitate, dar si seriozitate maxima la un pret avantajos, atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la novapg.ro.

Este vorba de Nova Power & Gas, o companie care furnizeaza energie electrica. Aceasta are o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul electricitatii, avand o vechime de aproximativ 11 ani. Pe piata de energie electrica de la noi din tara, Nova Power & Gas este printre principalii si cei mai mari distribuitori de energie electrica din Romania.

Aceasta retea de distributie energie electrica NovaPG, consta intr-o retea de medie tensiune, care este situata in Campia Turzii, mai exact in Parcul Industrial REIF. La aceasta retea sunt racordati patru clienti foarte mari, ce au o putere instalata de 6 MW, consumul anual fiind de aproximativ 20500 MWh. Nova Power & Gas este in momentul de fata cel mai mare distribuitor de energie electrica din zona Campia Turzii.

De asemenea, aceasta companie beneficiaza si de serviciile proprii de dispecerat energetic, gestionarea instalatiilor in Parcul Industrial REIF fiind realizata cu sprijinul Dispeceratului Energetic Local al Electrogrup, o companie afiliata Electrogrup Infrastructure / E-INFRA, autorizat Transelectrica.

In cazul in care va numarati printre cei care isi doresc servicii de distributie energie electrica de cea mai buna calitate, va invit cu toata increderea sa apelati la serviciile unuia dintre cei mai mari distribuitori de energie electrica de la noi. Astfel, veti beneficia de servicii de calitate superioara, dar si de energie electrica la preturi foarte avantajoase, in comparatie cu alti distribuitori care nu stau bine la niciunul dintre aceste capitole.

Este nevoie de doar 4 pasi simpli pentru a-ti schimba furnizorul actual, in nici mai mult, nici mai putin de 5 minute: primul pas este reprezentat de calcularea energiei Nova Power & Gas, pasul doi consta in completarea unui formular cu datele necesare, pasul al treilea este reprezentat de incarcarea documentelor, iar pentru pasul patru si ultimul, tie, ca si client, nu iti ramane decat sa astepti ca cei de la Nova Power & Gas sa se ocupe de documentatia si proiectul necesar pentru ca racordarea la acestia sa se poata realiza.

Pe site-ul novapg.ro sunt puse la dispozitie toate informatiile necesare despre toate serviciile si tarifele oferite de acestia, iar daca intampini vreo dificultate sau ai vreo nelamurire, ii vei putea apela prin intermediul datelor de contact afisate pe site, iar in cel mai scurt timp ti se va raspunde la fiecare intrebare.

De asemenea, tot pe site-ul novapg.ro este disponibil si un blog al lor unde poti gasi informatii suplimentare si interesante despre energia electrica si distribuirea acesteia catre clienti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea