Social

Serie A dauneaza grav sanatatii: Zenga s-a apucat de fumat

In anii in care a antrenat in Romania pe FC National, Steaua si Dinamo , Walter Zenga a lasat impresia unui antrenor calm, linistit si in rare randuri extravertit. Ei bine, trecerea pe banca celor de la Catania , echivalenta cu implinirea visului de a antrena in Serie A, s-a transformat oarecum intr-un cosmar pentru fostul mare portar.

Finalul de campionat este unul de-a dreptul incendiar pentru echipa antrenata de Zenga. Catania ocupa locul 17 - cu doua puncte mai mult decat Parma, care se afla pe primul loc retrogradabil - si va juca in ultima etapa din acest sezon pe teren propriu cu AS Roma, care are cu un punct mai putin decat liderul Internazionale Milano, echipa care va intalni in deplasare tocmai pe Parma.

Emotii, emotii si iar emotii! „I-am intrebat pe cei de la club daca pot aduce un doctor pe banca numai pentru mine. Voi fi atat de tensionat la finalul partidei incat trebuie sa ma ia cu targa”, glumeste Walter Zenga, intr-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport. Lasand gluma la o parte, tehnicianul recunoaste ca noul job l-a determinat sa se intoarca la vechiul viciu - fumatul. „De cand am venit aici m-am apucat din nou de fumat, la doi ani dupa ce ma lasasem”, explica italianul.

Zenga trebuie totusi sa priveasca si partea buna a lucrurilor. Printr-o victorie in ultima etapa cu AS Roma, poate impusca doi iepuri: isi poate salva echipa de la retrogradare , dar poate pune si osul serios la triumful suprem al echipei sale de suflet, Inter. Ce s-ar fi intamplat insa in cazul in care Catania ar fi jucat in acest ultim meci chiar cu formatia milaneza?! Probabil ca Zenga ar fi avut nevoie in acest caz de ceva mult mai tare decat tutunul...
 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea