Social

#szoby cseh #securitate #sergiu nicolaescu

Sergiu Nicolaescu vrea sa afle de la CNSAS daca Szoby Cseh l-a turnat

Regizorul Sergiu Nicolaescu a cerut CNSAS detalii despre cei care au oferit informatii despre el Securitatii. Nicolaescu vrea sa afle daca l-a .

"Nu sunt omul care sa afirm ca m-a turnat , daca nu am aceasta certitudine. Abia azi am facut o cerere la CNSAS sa-mi spuna daca Szoby Cseh se afla printre turnatorii mei", a declarat pentru EVZ regizorul.

Sergiu Nicolaescu spune ca nu l-a acuzat niciodata pe Szoby Cseh ca l-a turnat, dar acum vrea sa afle adevarul.

"Ceea ce am spus, intr-adevar, este ca ori a fost prost, ori a fost idiot daca a colaborat cu Securitatea si acum spune ca nu Securitatea s-a dus la el, ci el s-a dus la , ca sa salveze cinematografia. Ulterior, mi-a parut rau si mi-am cerut scuze pe mai multe posturi de televiziune pentru aceste cuvinte", a declarat Sergiu Nicolaescu.

Cascadorul, care a oferit informatii sub numele "Sabin", sustine insa ca nu l-a turnat niciodata pe Nicolaescu.

"Noi ne-am certat de multe ori pe diverse chestii profesionale. El voia sa-si faca filmele, eu sa le fac cascadorilor o viata mai buna. Nu as fi avut insa ce sa torn despre el, ca muncea ca un rob. Daca dovedeste ca l-am turnat, ma impusc . Daca nu, il dau in judecata", a explicat Szoby Cseh, pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea