Social

#securitate #sergiu nicolaescu #szoby cseh

Sergiu Nicolaescu, despre Szoby Cseh: "Nu pot ierta un om care spune ca avea dreptate sa toarne!"

sergiu nicolaescu a fost revoltat de declaratiile cascadorului Szoby Cseh, care sustine ca a mers singur la Securitate inainte de Revolutie, pentru a elimina coruptia din studiourile din Romania.

"Baiatul asta nu a fost cinstit niciodata. Sa ajungi la prostia sa spui ca tu ai avut dreptate sa te duci la Securitate si sa torni este o culme a culmilor!", a declarat Sergiu Nicolaescu, citat de inpolitics.ro.

"Nu ei m-au racolat, eu m-am dus la securist , sa facem ordine in studiouri", a declarat cascadorul dupa ce detalii despre dosarul sau au aparut in presa.

szoby cseh a inceput sa dea note informative Securitatii sub numele "Sabin" in 1978.

"Szoby Cseh e un tampit! Este clar pentru mine, baiatul asta este un mare tampit! Pai, faci tu ordine, ma, idiotule, in cinematografie? Ordinea Securitatii? (...) De data asta nu-l mai iert! Pe turnatorii de rand ii iert! Astia sunt destul de multi, pentru ca, din pacate, asa erau vremurile atunci. Nu pot ierta insa niciodata un om care, in loc sa fie spasit, spune ca avea dreptate sa se duca la Securitate si sa toarne", a mai spus Sergiu Nicolaescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea