Social

#spital #coma #accident grav #serban huidu

Serban Huidu, in coma dupa ce a suferit un grav accident de schi

Serban Huidu , unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii " Cronica Carcotasilor " de la , este in coma la un spital din Austria dupa ce a suferit miercuri seara un grav accident pe o partie de schi din Innsbruck .

Prezentatorul se afla in vacanta alaturi de familia sa, in Austria. Huidu a coborat partia in viteza, a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit de un pom. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Huidu ar fi incercat sa evite niste copii aflati pe partie.

"Starea de coma i-a fost indusa de medici pentru a putea face investigatiile necesare", a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima .

Potrivit ziarului Libertatea, care il citeaza pe Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, starea realizatorului TV nu este critica. "Serban nu este in coma. Isi misca mainile si picioarele. Sotia lui este cu el in rezerva. Serban a recunoscut-o si a strans-o de mana cand a vazut-o", a declarat Matei Vintila.

Sotia lui Huidu a declarat pentru Cancan ca urmatoarele 24 de ore sunt critice si in maximum o zi va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea