Social

#drepturi #receptie #presedinte #romani #ordine #judecată #spp #temei

Traian Basescu, dat in judecata de senatorul PNL Ioan Ghise

Astazi, senatorul PNL Ioan Ghise a anuntat ca il va da in judecata pe presedintele Traian Basescu pentru infractiunea de ultraj.

Liberalul face referire la evenimentul petrecut saptamana trecuta la Palatul Cotroceni, cand ofiterii SPP nu i-au permis accesul la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

"Joi, 29 noiembrie 2012, la Receptia de la Palatul Cotroceni, Basescu Traian a comis ultraj asupra unui senator al Romaniei, prin intermediul ofiterilor de la Serviciul de Protectie si Paza care ii executa ordinele", a afirmat senatorul liberal.

Ghise sustine ca este usor de inteles cat de mult respecta seful statului romanii si drepturile lor de cetateni, in conditiile in care a aruncat in strada, "fara temei constitutional si/sau legal", un senator aflat la o receptie, ca urmare a unei invitatii oficiale si care nu a comis nicio infractiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea