Social

#restaurant #muzica #senat

Senatorii vor sa interzica muzica dupa ora 22:00

In urma a numeroase plangeri legate de zgomor, senatorii au elaborat un proiect de lege care ar interzice muzica dupa ora 22:00 atat acasa cat si la terase si restaurante.

Comisia Juridica din Senat propune interzicerea organizarii petrecerilor private care utilizeaza aparatura muzicala "la intensitate de natura", deoarece acestea ar "tulbura linistea locuitorilor".

Reclamatiile locatarilor deranjati de muzica din cafenelele, barurile si restaurantele aflate la parterul blocurilor ar putea duce la interzicerea muzicii in toate aceste localuri , potrivit Stirile ProTV.

Senatorii au elaborat deja doua programe pentru muzica. In perioada octombrie-martie, muzica ar fi permisa intre orele 8:00-22:00, iar in perioada aprilie-septembrie, pana la ora 23:00.

Proiectul de lege prevede si amenzi cu sume cuprinse intre 2.500 si 5.000 de RON pentru patronii de localuri sau locatarii care mai indraznesc sa puna muzica dupa programul admis.

Daca legea este votata in plenul Parlamentului, ea ar intra in vigoare odata cu publicarea in Monitorul Oficial.

 

Sunteti de acord cu interzicerea muzicii dupa ora stabilita de senatori?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea