Social

Senatorii sunt oficial in vacanta electorala

Senatorii sunt oficial in vacanta electorala Senatorii juristi nu vor sa aplice modelul colegilor de la Camera, care s-au spalat pe maini in dosarul «Mitrea», stabilind sa lase plenului sa transeze problema.

„Categoric noi nu vom aplica aceeasi procedura ca la Camera Deputatilor, noi vom face un raport si ne vom spune opinia despre cauze (...) Vom inainta solutia plenului inainte de alegeri“, s-a angajat ieri presedintele Comisiei juridice de la Senat, Norica Nicolai , desi senatorii au intrat oficial in vacanta pentru campania electorala.

Presedintele Comisiei juridice, Norica Nicolai (PNL), are de gand sa-si puna colegii la treaba si vrea ca la urmatoarea sedinta de lunea viitoare sa solutioneze prin vot cazul Paul Pacuraru , ministrul liberal al muncii. Pentru ca e mult mai voluminos, senatorii au amanat deocamdata sa lectureze si dosarul conservatorului Codrut Seres , fost ministru al economiei.

De cand au ajuns la Parlament, dosarele actualilor si fostilor ministri-parlamentari sunt bine pazite, usile comisiilor juridice de la Senat si Camera fiind asigurate 24 de ore din 24 de catre reprezentanti ai Directiei de Ordine si Paza (DOP), care au grija sa nu intre nici un „neavenit“ sa vada probele DNA. Nicolai a spus ca deocamdata dosarele „inculpatilor“ de la Senat nu au fost cerute, spre a fi citite, de niciun alt parlamentar, cu exceptia membrilor Comisiei juridice.

Continaurea in Gardianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea