Social

#stiri #politic #ultima ora #politica #partid #candidat #alegeri #vot #sedinta #parlament #deputat #deputati #senator #senatori #senat #camera deputatilor #opozitie #catalin voicu #coruptie #arestare

Senatorii si-au dat acordul pentru arestarea lui Catalin Voicu

Senatorii din Comisia juridica si-au dat acordul, in premiera, pentru arestarea unui coleg de-al lor, pesedistul Catalin Voicu . Trei senatori au votat impotriva solicitarii, in timp ce alti opt au fost de acord cu arestarea preventiva. Votul a fost secret.

Verdictul pe care senatorii juristi il vor trimite astazi plenului, al carui vot este decisiv, a venit la doar cateva minute dupa ce Voicu s-a prezentat in fata comisiei ca o victima politica.

"Puteam fi trimis in judecata din decembrie 2009, puteam fi arestat in septembrie, daca realizau flagrantul. De ce au asteptat sa treaca alegerile si apoi, la trei luni dupa, sa vina cu acest dosar?", a sustinut Voicu, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata .

 ( citeste continuarea in Adevarul )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea