Social

#senat #aviz #arestare #catalin voicu

Senatorii au avizat cererea de arestare a lui Catalin Voicu

Senatorii au avizat solicitarea DNA de arestare a senatorului social-democrat Catalin Voicu , in urma unui vot in plen. Arestarea lui Voicu a fost aprobata de senatori cu 70 de voturi pentru si 40 de voturi impotriva. Doua voturi au fost anulate. 

In urma votului senatorilor, DNA poate solicita judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie emiterea unui mandat de arest preventiv pentru 29 de zile pe numele lui Voicu.

Senatorul PSD este acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata .

Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu, cu opt voturi pentru si trei impotriva. Senatorii juristi au realizat un raport care a fost trimis plenului si votat in sedinta de miercuri.

Catalin Voicu s-a internat de urgenta in spital noaptea trecuta, insa s-a externat in cursul diminetii, pe propria raspundere, pentru a participa la sedinta Senatului . Senatorul a ajuns insa din nou la spital, dupa ce a acuzat ca i s-a facut rau cand urca pe scarile Senatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea