Social

#seminar #contabilitate #specialist #legislatia muncii #fiscalitate #rentrop&straton

Seminariile RENTROP&STRATON, ajunse la editii record

Sfarsitul lui iunie si inceputul lui iulie aduc in atentia profesionistilor doua dintre seminariile de referinta organizate de compania romano-germana Rentrop&Straton: Seminarul National de Legislatia Muncii (28-30 iunie), ajuns la a 28-a editie, precum si Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate (12 iulie), prezent pe piata inca din 1998 si insumand la ora actuala 56 de editii.

Organizat pentru prima data in 2010, Seminarul National de Legislatia Muncii reuneste la fiecare editie zeci de participanti. Temele abordate se muleaza pe schimbarile legislative aparute recent, iar lectorii invitati ofera consultanta si propun solutii adaptate cerintelor publicului. Lectorii acestei editii sunt Raluca Dimitriu si Rodica Mantescu, personalitati recunoscute in domeniile in care activeaza.

Printre situatiile abordate in cea de-a 28a editie se numara:

1. Recursuri in interesul legii relevante pentru dreptul muncii

2. Reorganizarea unitatii. Fuziune, transfer, insolventa, desfiintare de posturi

3. Concedierea si pensionarea. Probleme si solutii

4. Cum ne constituim probatoriul

5. Jurisprudenta in materie de concediere

6. Probleme privind timpul de munca si timpul de odihna

7. Incetarea contractului individual de munca in perioada de proba

Subiectele se pot modifica insa, atat la cererea paricipantilor, cat si in functie de proiectele legislative noi care apar pana la data seminarului.

Seminarul National de Legislatia Muncii va avea loc in datele de 28-30 iunie 2013, in Eforie Nord. Detaliile complete sunt disponibile la urmatorul link: //www.seminarii.ro/seminarul-national-de-legislatia-muncii-editia-28-28-30-iunie-2013-94.html

Luna iulie aduce, in continuare, cea de-a 56 editie a seminarului-simbol marca Rentrop&Straton, anume Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate. Organizat periodic inca din anul 1998, acest seminar aduce in prim plan explicatii si solutii referitoare la noile modificari ale Codului de Procedura Fiscala si ale Codului Fiscal din ultimele luni. Lectorii invitati la aceasta editie, specialistii Gabriel Jinga si Gabriel Gheorghe, ofera consultanta participantilor pentru a transmite modul de aplicare corecta, dar si avantajoasa, a noilor reglementari.

In tematica abordata se regasesc:

1. modificarile Codului fiscal din perioada iunie-iulie 2013, in ceea ce priveste: impozitarea diurnei, amortizarea auto, mijloacele fixe, sediile permanente (inclusiv sucursalele), microintreprinderile, impozitele pe veniturile nerezidentilor, TVA-ul etc.

2. modificarile Codului de procedura, referitoare la: dobanzi si penalitati de intarziere, moduri de aplicare, dar si esalonarea/amanarea la plata.

Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate va avea loc in data de 12 iulie 2013, in Bucuresti. Detaliile complete sunt disponibile la urmatorul link: //www.seminarii.ro/seminarul-national-de-fiscalitate-si-contabilitate-editia-56-96.html

Intregul program al seminariilor organizate de Rentrop&Straton este disponibil la accesarea //www.seminarii.ro/

Declaratie Liliana Grigore - Organizator seminarii Rentrop&Straton

„De 15 ani de cand organizam astfel de seminarii specializate, suntem primii care afla de noi modificari legislative din orice domeniu de interes, dar si primii care ofera raspunsuri si  consultanta personalizata in cadrul acestor evenimente menite sa inlocuiasca orice semn de intrebare cu informatii clarificate.”

Despre Rentrop&Straton

Lider de 18 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 250 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.


Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea