Social

"Selectionerul Germaniei va fi strain"

Vicepresedintele DFB, Franz Beckenbauer, considera ca noul selectioner al Germaniei va fi un antrenor strain, ceea ce ar constitui o premiera in istoria din aceasta tara.

"Tinind cont de tendinte, noul selectioner va fi un strain", a precizat Beckenbauer intr-un articol scris pentru cotidianul "Bild", fara a cita insa nici un nume.
Aceasta afirmatie intervine la o zi dupa reuniunea comisiei DFB insarcinate cu gasirea unui antrenor pentru echipa nationala, dupa demisia lui Rudi Voller, comisie prezidata de Beckenbauer.

"Am stabilit un program de lucru , ale carui rezultate ar putea fi comunicate in aceasta saptamina", a precizat Beckenbauer referitor la intilnirea comisiei DFB.
Aceste declaratii intaresc speculatiile privind posibila numire a antrenorului olandez Guus Hiddink la conducerea tehnica a nationalei Germaniei. Contractul lui Guus Hiddink cu gruparea olandeza PSV Eindhoven este valabil pina in 2007, insa acesta este considerat favorit, dupa ce antrenorul german al reprezentativei Greciei, Otto Rehhagel, si fostul tehnician al echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, au refuzat sa preia aceasta functie.

Un alt candidat pentru conducerea tehnica a echipei Germaniei este actualul selectioner al Ungariei, Lothar Matthaus , care s-a aratat interesat de postul ramas vacant dupa demisia lui Voller.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea