Social

#drepturi de autor #pfa #venituri #mihai seitan

Seitan: Declaratiile de venit vor putea fi trimise online din 25 septembrie

Persoanele care obtin venituri din activitati independente vor putea depune online declaratiile pentru pensii si somaj, platile putandu-se efectua si prin intermediul site-ului e-Romania, de la sfarsitul lunii septembrie.

"Sistemul este in curs de executie, in colaborare cu Ministerul Comunicatiilor . Termenul este sfarsitul lui septembrie, probabil pe 25", a spus ministrul Muncii , Mihai Seitan , joi, in cadrul unei conferinte de presa .

Doar 5 - 10 la suta din persoanele ce obtin venituri din activitati independente si care ar fi trebuit sa se duca sa-si depuna declaratiile pentru pensii si somaj au facut acest lucru, potrivit ministrului Muncii.

"Numarul celor care au venit, din total, nu reprezinta fata de un potential de cateva sute de oamenii ce lucreaza pe drepturi de autor , PFA, conventii civile, se ridica la sub 5 - 10%", a spus Seitan, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

Fara amenzi pana nu se reglementeaza sistemul

Ministrul Muncii a reamintit ca nu vor fi date amenzi pentru cei care vin saptamana aceasta sau saptamana urmatoare sa-si depuna declaratiile.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea