Social

#somaj #pensii #taxe #mihai seitan

Seitan: Cine nu reuseste sa depuna la timp declaratiile nu va fi penalizat

Persoanele care obtin venituri din activitati independente si nu apuca sa-si depuna declaratiile la Casa de Pensii si Casa de Somaj nu vor plati amenzi, a declarat, miercuri, ministrul Muncii , Mihai Seitan .

"S-a nascut in presa un atac nejustificat la adresa efectuarii acestor plati", a spus Seitan, intr-o conferinta de presa.

"Daca vizualizati Casa de Pensii Bucuresti, nu sunt mai multe de 30-40 de persoane, deci este cu totul falsa aceasta isterie care se creeaza. Toata saptamana pot sa-si depuna si chiar dupa aceea, pana cand o sa se intre intr-un normal. Penalizarile sunt facute pentru momentul in care, dupa ce tot sistemul este pus la punct, se va vedea o rea-credinta", a adaugat ministrul Muncii.

Astfel, potrivit spuselor sale, cei care nu stiu sa-si completeze declaratiile vor primi ajutor, existand, de asemenea, posibilitatea trimiterii declaratiilor prin posta.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea